Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Ε μα είστε Εξαιρετικοί!



Ουφ!


Τόσες μέρες λείπω από το blogsποτ και μου λείψατε!!! Η μετακόμιση άρχισε σιγά σιγά να ολοκληρώνεται, περιμένω τώρα τί θα γίνει με τη σύνδεση.


Η Ήβη μου έκανε την τιμή, να χαρίσει στην μωβ κουζινίτσα την σφραγίδα Εξαιρετικού Μπλογκ! Με τη σειρά μου, λοιπόν, πρέπει κι εγώ να δώσω αυτήν την Σφραγίδα σε 6 άλλα μπλογκς! Κι ως συνήθως, δεν ξέρω τί να διαλέξω! ...Υπάρχουν δεκάδες μπλογκς στη λίστα με τα αγαπημένα μου, κι ας μην φαίνονται στην κουζίνα. Κάποια αγαπημένα μπλογκς, έχουν σταματήσει να κοσμούν τον χώρο...δυστυχώς.


Λοιπόν, μετά από ανώριμη σκέψη, θα χαρίσω τις 6 σφραγίδες μου σε μπλογκς που διαβάζω αρκετό καιρό, άσχετα αν αφήνω σχόλια ή όχι।


Η πρώτη μωβ σφραγίδα πάει με όλη μου την αγάπη σε ένα παιδί, που κοιτάει τ΄άστρα....γιατί βαριέται να τα μετρήσει! Ο τίτλος τα λέει όλα, έτσι; Ευαισθησίες και καυτές αλήθειες, κρυμμένες με το πιο ανελέητα αυτοσαρκαστικό και σατιρικό ύφος έβερ! Υπάρχουν βέβαια και τα Ιστορικά/Μυθολογικά αφιερώματα, απεδομένα σε μια αυθόρμητα τρελλή γραφή, που θα ζήλευε ακόμα και ο Αριστοφάνης! Το είπα και δεν το παίρνω πίσω κι ας με πουν οι αριστοφανικοί, ιερόσυλη! http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&blogger=mprizas


Είναι το πρώτο μπλογκ που διάβασα ποτέ, όταν ξεκίνησε πριν σχεδόν 2 χρόνια και αν και είχε αρκετά διαφορετικό ύφος στα πρώτα του κείμενα, το λάτρεψα για τον αυθορμητισμό του!Βρίσκεται στην μπλογκογειτονιά της Μιούζικχέβεν και στο μεταξύ, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση ανάμεσα στα δημοφιλέστερα μπλογκς! Αλλά μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το γιατί! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Η κουζίνα της Ήβης, στην οποία μπήκα πριν καιρό αλλά δεν άφηνα σχόλια για τον απλούστατο λόγο ότι έμπαινα για να ελέγχω ότι δεν κατακρεουργώ την ελληνική κουζίνα! Γλυκάνθηκα με τον καιρό, που είχε τόσες κυπριακές συνταγές, συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για μπλογκ και όχι για σελίδα μαγειρικής, οπόταν έβαλα την αντροπή μου στο ντουλάπι και της είπα ένα γεια, που ήταν περισσότερο ένα θερμό ευχαριστώ, αφού έστω και διαδυκτιακά, έμπαιναν στο διαμερισματάκι μου μυρωδιές γνώριμες κι αγαπημένες!


Ε, μπορώ να μην της δώσω σήμερα μια ταπεινή μωβ Σφραγιδούλα; Τις κουζίνες της, μπορείτε να τις βρείτε πανεύκολα εδώ δίπλα, στη λίστα με τα αγαπημένα πιάτα αν και μοσκομυρίζουν σε όλο το διαδύκτιο! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))



Αν θέλετε να υποστείτε ένα γερό σοκ σύγχρονης, σατιρικής μάλλον, στιχουργίας, καλά θα κάνετε να επισκεφτείτε το σπίτι του Στιχάκια! Κάτω από τον τίτλο, γράφει ότι το μπλογκ του στερείται σοβαρότητας αλλά ως συνήθως!!!! ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ!


Απλά η σοβαρότητα εδώ (http://stixakias.wordpress.com/), είναι ντυμένη ανορθόδοξα!Αστείρευτος δημιουργός, για γερές ντροπές και η ανάγνωση των έργων του δεν συνιστάται σε όσους κοκκινίζουν εύκολα! Λατρεία κι εθισμός! Για αυτό και η μωβ σφραγίδα Εξαιρετικού Μπλογκ! Δεν ξέρω αν θα του το πω μόνο...χαχαχαχαχαχαχα :)))))))))))


Κόκκινη. Κόκκινη κι αέρινη. Με το σκηνικό και την διεύθυνση των δημιουργιών της σε συνεχή μετακόμιση και ανακαίνιση. Ατόφια Έμπνευση. Κείμενα γραμμένα με εύθραυστη και ταυτόχρονα σιδερένια πένα. Εξαιρετική μουσική συνοδεία, θαυμάσιες φωτογραφίες. Τί άλλο να προσθέσω; Μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ (http://roxanred.blogspot.com/) αλλά Σσσσσς...να είστε ήσυχοι...Μας ακούνε!


Μια μωβ σφραγίδα δεν μπορεί να απειλήσει την απόχρωση της φωτιάς, που επέλεξε... Έτσι; :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Η πέμπτη μωβ σφραγίδα, με πολλή αγάπη σε δύο φιλαράκια, που εκτός από το όνομα, δεν μοιράζονται ούτε τον τρόπο γραφής, ούτε την ίδια επιφάνεια της Δημιουργικότητας! Όμως... Ο Blacksad είναι η αφορμή, που άνοιξα την κουζινίτσα μου, αφού μετακόμισε σε ένα νησάκι, και είχα την έγνοια του ΤΙ θα τρώει, Τί θα τρώει!!! (Δεν σκέφτηκα να τον δηλητηριάσω, προς Θεού! :)))))))) )


Κι ο αναρριχώμενος, αραχτός και λάιτ Κέδρος φρόντισε να μου γράψει την πρώτη πρώτη Καλημέρα στην Κουζίνα μου για να την καδρώσω όπως μπορείτε να δείτε στο περιθώριο!


Στο ΜΗ μπλογκ του Μπλακσαντ μου(http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&blogger=blacksad), μπορείτε να μάθετε πράματα και θάματα, γραμμένα με κάθε λεπτομέρεια σε κείμενα φροντισμένα και σχεδόν επιστημονικά. Μερικές πινελιές, προσωπικού ημερολογίου χαρίζουν την απαραίτητη ζεστασιά για να αισθανθείς ότι ο παντογνώστης ιδιοκτήτης του χώρου, σε βάζει όντως στο σπίτι του και σου επιτρέπει να κάνεις την επίσκεψη αρμένικη! Χαλαρά κι άνετα λοιπόν, μπορείτε να περάσετε για Ιστορίες Καθημερινής Τρέλλας...κι ας σκοντάψεις, κι ας πούνε και στραβούλιακα! Τί έγινε;


Ο αραχτός, είναι πολύ αραχτός αλλά το μυαλό του παίρνει απότομες και γρήγορες στροφές, που τις αποτυπώνει με φοβερή ρίμα και τα απαραίτητα διδάγματα σε στίχους και παραμυθάκια για ενήλικες...στην σκηνή του μπλογκ του (http://aremnv.blogspot.com/)! Δημιουργός! Η λέξη που τον περιγράφει απόλυτα, χωρίς να είναι κομπλιμέντο αλλά επίθετο! Τέλος! Κιθάρα κανείς; :))))))))))))))))))


Η έκτη μωβ σφραγίδα τυλίγει την σιωπή (http://www.katapsc.blogspot.com/) της φίλης μου της Τζάκι, με πολλή πολλή αγάπη! Ένα μπλογκ, σαν σινεμά! Σκοτεινό, με κείμενα φωτισμένα από την αλήθεια της! Ό,τι κι αν γράψει μοιάζει γνήσιος αντικατοπτρισμός της στιγμής και των ονείρων της. Όσα κι αν γράψω για την γλυκιά αυτή μου φίλη, θα είναι λίγα.


...


Αυτά... δεν είμαι καλή στις απονομές...


Καληνύχτα σας γλυκειά και περιμένω σχόλια για τις επισκέψεις σας!!!


:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))



8 σχόλια:

  1. καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!

    επιτέλους επέστρεψες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωβιά μου :)))
    Σε ευχαριστώ πολυ για τη μωβ σφραγίδα σου.
    (Και τώρα από το βημά) Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου...(Δάκρυα συγκίνησης) τους ανθρώπους που με πλήγωσαν και μου δίνουν τη δυνατότητα να εμπνέομαι. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν και άφησαν αποτυπώματά και σημάδια να έχω να θυμάμαι. Τέλος να ευχαριστήσω μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μωβ φίλη που από τέτοια απόσταση μπόρεσε να διακρίνει αυτά σε μένα.
    Να είσαι καλά γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχα ! ναι, λοιπόν... και με την σειρά μου θα το αφιερώσω στο ανατολικό μπλοκ , και το δυτικό :PPP

    Άσχετο, δεν θέλω να σε αγχώσω , αλλά τα κανελονια χοροπηδάν από την κατσαρόλα . :PPP

    Με χαρακτηρίζει απόλυτα λες ε; Και γω που έλεγα ότι είμαι αχαρακτήριστος :(

    Άσχετο νούμερο δυο σου έχω πει ότι ο κέδρος είναι κιθάρα; :)

    Μέρα καλή μόβι μπλουμ.
    Και ευχαριστώ :)
    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους σε έχουμε κοντά μας. Καλοσώρισες. Σ'ευχαριστώ και εγώ για τη σφραγίδα που μου επέστρεψες. Τώρα ετοίμασα ένα event για νόστιμες και υγιεινές συνταγές και προσκαλώ εσένα και τους φίλους σου να συμμετέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. του το πεις δεν του το πεις...
    θα το μάθει!

    Σε ευχαριστώ

    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα,
    συγχαρητήρια για την Σφραγιδούλα και εις ανώτερα. Πολύ ωραίο το blog σου και εύχρηστο. Έχω και εγώ ένα blog με συνταγές θαλασσινών (psarotopos.blogspot.com) και θα χαιρόμουν να περνούσες από εκεί να μου άφηνες τις εντυπώσεις σου. Τη Τρίτη έχω ένα διαγωνισμό με έπαθλο ένα κρεμαστό δόντι καρχαρία και σε περιμένω να συμμετάσχεις και εσύ αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι του blog σου.

    Χάρηκα πολύ,
    Λάμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κάνεις; Χάθηκες. Εγώ κάνω e-εγκαίνια στις 10 Ιουνίου γι' αυτό σου στέλνω πρόσκληση, ακόμη για τη μαμά, την αδελφή ή τη φίλη σου, ακόμη και για τους αναγνώστες σου.

    Κοπιάστε
    http://magirevo.blogspot.com/2008/06/blog-post_9374.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή