http://media3.washingtonpost.com/wp-dyn/content/photo/2009/02/24/PH2009022400759.jpg |
Πριν μερικούς μήνες πρόσεξα στην αγορά μάυρο σκόρδο.
Οι διθύραμβοι στο διαδύχτιο με αφήνουν αδιάφορη.
Το θέμα είναι ότι σκύβοντας στο πακετάκι,ζαλίστηκα από το καραμελένιο άρωμα.
Η περιέργεια μεγάλη.
κι όλο λέω να ρωτήσω κι όλο το ξεχνώ.
Μόλις επέστρεψα από την αγορά και έτρεξα να σας ρωτήσω πριν το ξεχάσω πάλι.
Έχετε μαγειρέψει ποτέ με μαύρο σκόρδο;Ποιές οι εντυπώσεις σας;
Κάτι που πρέπει να προσέξει κανείς;
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!
Και τώρα πίσω στον ... ΗΛΙΟ!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ήρθε η Άνοιξη κι έφερε λιακάδα!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))
Τέλειο Σαββατοκύριακο!!!
Πρώτη φορά το βλέπω, δεν νομίζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα κι εδώ έχει λιακάδα μακάρι να κρατήσει!!
Πολλά φιλιά
Ξανθή μου,
Διαγραφήυπάρχει και στην Ελλάδα.Έψαξα στα ελληνικά προηγουμένως και πέτυχα άρθρο του 2009,που όμως δεν υπάρχει πια στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Μακάρι να κράτησε σε σας η λιακάδα,σε μας παίζει κρυφτό σήμερα...
Πολλά φιλιά και σε σένα! :)))))))))
Εγώ Μωβούλα μου αγνοουσα και την ύπαρξή του!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν εύρισκα, σίγουρα θα μαγείρευα με αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία!
Καλό Σαββατοκύριακο, καλή Ανοιξη, φιλιά!
Έλενα μου,επίτηδες έβαλα το λινκ για να το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται.
ΔιαγραφήΣτην ουσία είναι το γνωστό μας σκόρδο που "μαυρίζει"μετά από συγκεκριμένη τεχνική ζύμωσης.
Καλό υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου και σε σένα,
Όμορφη η Άνοιξη με το καλό!
φιλιά
Κι εγώ πρώτη φορά το βλέπω... δεν το ήξερα....
ΑπάντησηΔιαγραφήΜακάρι να κρατήσει!!!!!!!!!!
Καλό Σαβ/κο!!!
Ελένη μου,
Διαγραφήναι,μακάρι να κρατήσει! :))))
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!!
Ομοίως, δεν είχα ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαύρο σκόρδο! Και μόνο για το χρώμα του αν το έβρισκα μπροστά μου θα το άρπαζα, δεν υπάρχει αμφιβολία! :)
Φιλιά και καλή ηλιόλουστη, χαρούμενη συνέχεια! :)))
Σκοτεινή μου Σεφ,
Διαγραφήχαχαχα ήμουν σίγουρη ότι εσύ θα το είχες ανακαλύψει! Μπορείς να ρωτήσεις σε κινέζικο μπακάλικο ή σε κάποια υπεραγορά. Εγώ σε υπεραγορά το βρήκα.
Ηλιόλουστο Μάρτη μας εύχομαι,
φιλιά πολλά
Ούτε εγώ το έχω δει ποτέ, ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του! Νομίζω μία διαδικτυακή αναζήτηση θα σε βγάλει από την αγωνία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕόλικα μου,
Διαγραφήαγωνία δεν υπάρχει προς Θεού.
Τη διαδυκτιακή μου έρευνα την έκανα προ πολλού,ήθελα πληροφορίες από την παρέα μας,πιο έμπιστες...Για να δούμε αν η Έρη μας το έχει δοκιμάσει...
Γουάο! Ουτε εγω ηξερα οτι υπήρχε! Περιμένουμε εντυπωσεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥ.Γ. Εμας ψιλοχιονίζει...Η άνοιξη ειπαν που Δευτέρας!
Πρας μου,
Διαγραφήωωωω,τς τς τς
:Ρ :)))))))))))))))
Ναι,θα πρέπει να εμπιστευτώ τις ξένες συνταγές τώρα :)))))
Τώρα θυμήθηκε να σας χιονίσει; τς τς τς
Άτε,Δευτεριάτικη Άνοιξη με το καλό!
πολλά φιλιά
Στην Αμερική είχα δει μαύρα σκόρδα, αλλά δεν τα έχω πλησιάσει! Πες μας αποτελέσματα του πειράματος!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγγελική μου,υπόσχομαι να αρχίσω τους πειραματισμούς εντός του μήνα! :))))))))
ΔιαγραφήΓιατί δεν τα πλησίασες αλήθεια;
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_garlic_(food)
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνώνυμε ευχαριστώ για το λινκ αλλά δες κι εσύ την επίσημη ιστοσελίδα που ήδη έδωσα πιο πάνω σε παρακαλώ :)))))
ΔιαγραφήΝα και κάτι καινούριο να δοκιμάσουμε στα φαγητά μας. Καλημέρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτέλλα μου, ναι!
ΔιαγραφήΚαινούριο, αναρωτιέμαι πως θα είναι το ...μαύρο τζατζίκι,χαχαχα!!! :)))))))))))))))))))
Όμορφη σου Κυριακή!!!
δεν το είχα ακούσει καν..... τώρα με έβλαες στην "πρίζα" να ψάξω...
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλιά!!!!!!
Το έχω δει κι εγώ μάλλον σε κάποιο γκουρμεπεριοδικό..θα σε γελάσω...μη σου πω και στο Jamie Oliver..Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι ότι παράτησα ότι έκανα και ασχολήθηκα μόνο με αυτό..μου έκανε εντύπωση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι στο CULPA DELI,Δ.ΣΟΛΩΜΟΥ 1, 154 51 ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, 210 6719900
ΑπάντησηΔιαγραφή