Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Μωβ επιμένει ελληνικά



Πιστεύετε στη διαφήμιση μέσω των μπλογκς; Θα διαφημίζατε ποτέ κάποιο κατάστημα ή κάποια ιστοσελίδα (ή κάτι άλλο); Και αν ναι, τί θα διαφημίζατε;

Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να διαφημίσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μια ομάδα Ελλήνων που "άνοιξε" πρόσφατα το συγκεκριμένο διαδυχτιακό κατάστημα με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.
Η ιστοσελίδα του Greek Food Shop σε καλωσορίζει με φωτεινή απλότητα. Σου μιλάει σε τέσσερεις γλώσσες. Τη "μετροφυλλάς" εύκολα.
Οι τιμές είναι καλές για την ποιότητα που υπόσχονται τα προϊόντα. Έχουν τη δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ευρώπη. (Γες!!!) Μπορείς να πληρώσεις και με Πέιπαλ (Γες Γες!!).

Ανταλλάσοντας μερικά ήμειλς με κάποιον από την ομάδα, ένα εργατικό χαμογελαστό άτομο φαντάζομαι :), συνειδητοποίησα ότι ναι,πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια που πρέπει να αγκαλιάσουμε όσοι έχουμε τη δυνατότητα.

Ειδικά όσοι ζούμε στο εξωτερικό.
Τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα έχουν ανάγκη από διαφήμιση.
Οι πλείστοι ξένοι δεν γνωρίζουν πως η Ελλάδα έχει πλούσια παραδοσιακή κουζίνα. Ξέρουν το γύρο,το σουβλάκι και το μουσακά. Και το τζατζίκι,συγγνώμη που το ξέχασα... :)
Δεν γνωρίζουν τα τοπικά ζυμαρικά,την ποικιλία σε ελιές και σε μαρμελάδες.
Αγνοούν τα ελληνικά κρασιά. Ναι,τα δοκιμάζουν όταν μας επισκέπτονται. Και μετά σου ξαναλένε "Όοπα!" κατεβάζοντας τα σφηνάκια ούζου.
Τί ούζο; Του Λίντολ συνήθως.

Προσπερνούν το γόνιμο χώμα και τον Ήλιο τροφό,που δίνει αυθεντικά "βιολογικά προϊόντα" παγκόσμιας παλέτας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα και δοκιμάστε,με κάποια παραγγελία. Ειδικά για τις αποστολές στην Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι χαμηλά.

 Ήδη κάνω σλουρπ με τα κρασιά, τα μαρόν γλασέ και αρκετά από τα παξιμάδια,και περιμένω ...τα ράφια του Greek Food Shop να φιλοξενήσουν σύντομα περισσότερα προϊόντα που αγαπάμε. 





2 σχόλια:

  1. Ήδη έχω βάλει link σε καταστήματα τροφίμων που γνωρίζω καλά ή που προέρχονται από το οικογενειακό ή ευρύτερο συγγενικό χώρο.
    Αυτό για το οποίο γράφεις σήμερα θα το επισκεφτώ γιατί όπως ξέρεις έχω κι εγώ τους ξενιτεμένους μου και πάντα υπάρχει η ανάγκη για κάτι επιπλέον αυτών που πάμε εμείς. Αύριο φεύγει βαλίτσα για Λονδίνο.
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα διαφήμιζα κάτι το οποίο έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι είναι καλό. κάτι στο οπίο πίστευα.
    καλά κάνεις και διαφημίζεις το κατάστημα αυτό, αφού όντως είναι μια όμορφη ιδέα και δουλεύουν σωστά!
    θα το προωθήσω κι εγώ σε γνωστούς!
    καλή μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή